Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ημέρα δημιουργικής έκφρασης



Η  Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας»  διοργανώνουν, το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 11:00, στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», την Ημέρα δημιουργικής έκφρασης.

Εκπαιδευτικοί  και μαθητές θα συντονίσουν τη έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών που έρχονται απ’ τις εμπόλεμες περιοχές, θ’ αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία των παιδιών των προσφύγων, ώστε να εκφραστούν μέσω της ζωγραφικής και χειροτεχνίας. Τα δημιουργήματά τους (ζωγραφιές, κατασκευές, κολάζ κ.α.) θα εκτεθούν σε δημόσιο χώρο.

Για το λόγο αυτό, απευθύνουν κάλεσμα προς τους συναδέλφους και τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν  να συγκεντρώσουν είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης( ξυλομπογιές, νερομπογιές, πινέλα, χαρτιά κάνσον, χαρτόνια, πλαστελίνες ,κόλες, ψαλιδάκια κ.α.) και ή να τα μεταφέρουν στα γραφεία των συλλόγων ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη των Δ.Σ. για την παραλαβή τους.
Αναχώρηση από τα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας και του Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» (Λαπηθών 6), το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί.
 Υπενθυμίζουμε ότι το γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας (Λαπηθών 6) είναι ανοιχτό, κάθε απόγευμα από 19:00 έως 21:00.